Közlemény

Kedves Testvérek!

A Dunamelléki Református Egyházkerület vezetése arra kérte minden református gyülekezet vezetését, hogy mérlegelje a templomi istentiszteletek megtartásának kockázatait, ill. az on-line módra való áttérés szükségességét.

Mivel a vírushelyzet nem javul, sőt rohamosan terjed a fertőzés, tegnap a Nagykovácsi Gyülekezet Presbitériuma, főgondnoka és lelkipásztora 99 %-ban azt támogatta, hogy óvatosságból, és a templomba járók iránti felelősségteljes szeretetet szem előtt tartva, 2020. november 15-től, 4-6 vasárnap délelőtt, áttérjünk az on-line istentiszteleti módra úgy, mint tavasszal.

Egyben a hétközi alkalmakat is szüneteltetjük addig, amíg a helyzet nem javul.

Minden vasárnap 10.00-kor meghallgatható lesz az igehirdetés, a refnagykovacsi.hu gyülekezeti honlapon. Dolgozunk azon is, hogy látható is legyen az alkalom, ne csak hallható. Amennyiben műszakilag ezt sikerül megoldani, külön jelezzük, hogy hol, milyen formában, stb. lehet képileg is megnézni és meghallgatni az igehirdetéseket.

Változatlanul mindenkivel szívesen beszélgetek, ha ezt valaki igényli. A 20 91 75 888-as mobilon, a 355-849-es városi számon, ill. a varrrob@gmail.com e. levél címen- ahogyan eddig is- bármikor elérhetnek engem.

Minden egyéb információt a már említett honlapunkon olvashatnak. Isten őrizzen mindnyájunkat addig is, amíg újra visszatérhetünk a templom épületébe, remélve, hogy akkor már Úrvacsoraosztás is lehet!

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk a honlapra feltöltött igehirdetések meghallgatására, az on-line együtt imádkozásra, vasárnap esténként 1/2 9-től.

Isten őrizzen bennünket!

Varga Róbert lelkipásztor és a Presbitérium, 2020.11.08.

Comments are closed.